Funderar du på att ge presentkort till dina anställda. Du kan skaffa presentkort till dina anställda på ett mycket enkelt sätt. Det via Mobila Presentkort. Att ge dina anställda uppskattning i form av mindre gåvor är inte fel. Det kan vara en bra present innan semestern eller till jul. Fördelen att gå via Mobila Presentkort är just enkelheten i att ge bort dem så väl enkelheten i att lösa in dem för mottagaren. Du kan välja om presentkortet ska innehålla en specifik gåva eller om det ska vara en viss summa som mottagaren kan lösa in mot. Idag finns det runt 3000 butiker som tar emot dessa digitala presentkort.

Ge dina anställda presentkort

Om du ska ge presentkort till dina anställda så kan du besöka Mobila Presentkort. Där kan du välja ut vad för varor de ska få, eller så väljer du att de ska få en Sverigecheck med en summa, max 500 kr. Detta skickar du sedan enkelt till mobilen. Vill du göra det mer personligt så kan du göra det. Det med ett mail eller genom att välja eget värde de kan handla för. För företag finns det möjlighet att få tillgång till ett smart system att hantera dessa mobila värdecheckar på.

Presentkort uppskattas av de anställda

Att få en present i form av ett presentkort, det uppskattas av i stort sett alla. Bland de varor som de kan lösas in mot finns bland annat:

  • Fika
  • Godis
  • Glass
  • Kaffe
  • Sallader

Dock kan det smarta vara att ge en summa, så att varje anställd själv kan bestämma vad det är de vill ha.